RETNINGSLINJER
FOR PERSONVERN

Recall respekterer din rett til personvern, i tillegg til din rett til å kontrollere spredning av personlig informasjon om deg eller ditt selskap. Denne personvernpolicyen forklarer: (1) typen av informasjon Recall innhenter fra brukerne av Recalls nettsted ("nettstedet"), (2) hva Recall gjør med denne informasjonen du oppgir, og (3) hvordan brukerne får tilgang til deres informasjon gjennom dette nettstedet. Recall forbeholder seg retten til å modifisere personvernretningslinjene fra tid til annen uten forhåndsvarsel til brukerne av nettstedet. Derfor bør du huske å lese personvernretningslinjene når du besøker denne siden, for å sikre at du er klar over videre bruk av informasjon av Recall.

Hvilken informasjon samler vi inn?
Anonym nettlesing
Generelt kan du besøke Recall på Internett uten å fortelle oss hvem du er eller avsløre informasjon om deg selv, også e-postadressen. I slike tilfeller kan det imidlertid hende at serverne våre samler inn navnet på domenet du brukte for å komme på Internett, websiden du kom fra og den neste websiden du besøkte. Recall samler inn denne typen informasjon slik at den kan slås sammen med andre lignende data for å måle antallet besøk på nettstedet, gjennomsnittlige tid per besøk, sider som ses og annen statistikk om besøkende til vårt nettsted. Det kan også hende at vi bruker disse dataene til å overvåke sidens ytelse og å gjøre siden både enklere og mer praktisk å bruke.

Innsamling av personlig informasjon
Når du besøker siden vår, samler vi inn litt teknisk informasjon og routingsinformasjon om datamaskinen for å legge til rette for bruk av denne siden. For eksempel kan vi loggføre miljøvariabler, for eksempel nettlesertype, operativsystem og CPU-hastighet samt IP-adressen til Internett-leverandøren i et forsøk på å gi deg en best mulig tjeneste. Det kan også hende at vi registrerer søk og resultater for å prøve å sikre nøyaktigheten og effektiviteten til søkemotoren vår. I tillegg kan Recall bruke din IP-adresse til å spore din bruk av nettstedet. Disse "Click Stream"-dataene kan matches med annen informasjon du oppgir.

Hvis du velger å bruke funksjonene Finn en tjeneste, Finn en løsning eller Kontakt oss, kan det hende vi ber deg om å gi oss litt grunnleggende informasjon om deg og/eller selskapet - for eksempel navn, tittel og e-postadresse - som lar oss tilby deg tjenester og informasjon og hjelper oss med å gjøre kontakten med deg så produktiv som mulig. Det kan også hende at vi samler inn annen informasjon fra deg når du gir oss kommentarer eller deltar i undersøkelser. Hvis du velger å bruke det nettbaserte jobbsøkeprogrammet, vil HR-medarbeiderne våre gjennomgå og behandle søknaden. Hvis vi ikke har noen muligheter for øyeblikket, kan det hende vi beholder informasjonen du oppgav for å kunne identifisere fremtidige ansettelsesmuligheter for deg i Recall, morselskapet og/eller selskaper som er tilknyttet eller relatert til Recall.

Hvis du gir oss personlige data eller informasjon om andre personer eller bedrifter, må du sørge for at disse er klar over vår personvernpolicy og at du har nødvendig autorisasjon og samtykke til å gjøre dette. Merk deg at vi ikke vil be om informasjon fra barn med viten og vilje. I tillegg vil ikke Recall med viten og vilje markedsføre våre produkter eller tjenester til barn.

Personvernerklæring
Denne personvernerklæringen inneholder personvernretningslinjene for www.recall.com. Denne personvernerklæringen gjelder kun informasjonen som er samlet på denne websiden.

Innsamling, bruk og deling av informasjon
Recall er, sammen med morselskapet og datterselskap, ("Recall"), eneeiere av informasjonen samlet på denne siden. Recall har kun tilgang til / samler informasjon som du frivillig gir oss via e-post eller annen direktekontakt fra deg. Recall vil ikke selge eller leie ut denne informasjonen til noen. Recall bruker informasjonen til å svare deg angående årsaken til at du kontaktet oss. Recall deler ikke informasjonen med tredjeparter utenfor organisasjonen, annet enn det som er nødvendig for å oppfylle forespørselen, f.eks. for å sende en bestilling.

Med mindre du ber oss om å ikke gjøre det, kan Recall kontakte deg via e-post i fremtiden for å fortelle deg om spesialtilbud, nye produkter eller tjenester, eller endringer i disse personvernretningslinjene.

Din tilgang til- og kontroll over informasjon
Du kan velge å ikke ha fremtidig kontakt fra oss når som helst. Du kan når som helst gjøre følgende ved å kontakte oss via e-postadressen eller telefonnummeret på websiden:

Se hvilke data vi har om deg, dersom vi har noen.
Endre/korrigere eventuelle data vi har om deg.
Be oss om å slette eventuelle data vi har om deg.
Uttrykke bekymringer du har rundt vår bruk av data.
Sikkerhet
Recall tar forholdsregler for å beskytte informasjonen om deg. Når du sender sensitiv informasjon via websiden, blir informasjonen beskyttet både online og offline.

Uansett hvor Recall samler inn sensitiv informasjon (for eksempel kredittkortdata), blir informasjonen overført til oss på en sikker måte. Du kan bekrefte dette ved å se etter en lukket hengelås nederst i nettleseren eller se etter "https" i begynnelsen av adressen på websiden.

Kun Recalls medarbeidere som trenger informasjonen for å utføre en bestemt jobb (for eksempel fakturering eller kundeservice) får tilgang til personlige identifiserende informasjon. Datamaskinene/serverne der vi lagrer personlig identifiserende informasjon oppbevares i et sikkert miljø.

Hvis du mener at vi ikke følger disse personvernretningslinjene, bør du kontakte oss umiddelbart.

Informasjonskapsler
Denne siden kan bruke JavaScript og/eller informasjonskapsler til å forbedre opplevelsen av Recalls nettsted. Informasjonskapsler er små datafiler. Vanligvis består de av en rekke tekst og tall, som gir deg en unik identifikasjon. En "klientkapsel" blir sendt til nettleseren slik at vi kan huske forespørslene dine og holde oversikt over hvilke sider du ser på på siden vår og hvilke tjenester du bruker. En "serverkapsel" ligger i systemet vårt for å kjenne deg igjen når du kommer tilbake til siden. Denne informasjonen gjør at vi kan administrere siden bedre og gi deg en mer skreddersydd og brukervennlig opplevelse. Vær oppmerksom på at du kan stille inn nettleseren til å varsle deg når du mottar en informasjon, eller forhindre at slike kapsler blir sendt. Hvis du velger å gjøre dette, vil dette imidlertid redusere funksjonaliteten som RECALL kan tilby deg når du besøker siden.

Det kan hende at andre selskaper som er knyttet til denne siden bruker informasjonskapsler eller samler inn annen informasjon om deg når du går til siden deres. Recall kontrollerer ikke disse selskapenes innsamling eller bruk av informasjon. Hvis du har spørsmål eller bekymringer rundt disse selskapenes innsamling eller bruk av slik informasjon, bør du kontakte disse selskapene direkte.

Deling av informasjon
Når du oppgir informasjon til Recall, kan vi komme til å dele denne informasjonen innen Recalls organisasjon, inkludert med datterselskaper og/eller tilknyttede selskaper eller relaterte selskaper. Det kan også hende at vi samler generelle statistikker som vi samler om kunder, salg, trafikkmønstre og tjenester, og tilbyr disse statistikkene til tredjeparter. Imidlertid vil ikke disse statistikkene inkludere personlig informasjon som identifiserer enkeltpersoner.

Også, dersom Recall er i god tro, eller hvis det kreves av lov eller en juridisk prosess, kan Recall legge frem informasjon om deg til andre. Slik informasjon kan fremlegges til tredjeparter for å svare på krav eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til Recall eller andre.

Spesielle bestemmelser for europeiske brukere
Ved å oppgi informasjon og data, må du forstå og samtykke til at Recall kan samle inn, bruke og avsløre persondata for kommersielle og markedsføringsmessige formål, og kan oppgi slik informasjon (i tråd med vilkårene i disse personvernretningslinjene) innen Recall, og til morselskapet og relaterte selskaper eller datterselskaper – og noen eller alle disse kan være utenfor jurisdiksjonen du bor i.

I tillegg kan slik informasjon og data lagres på servere som ligger utenfor jurisdiksjonen der du bor. Ved å oppgi data til oss, samtykker du til overføring av slike data utenfor EU i tråd med vilkårene i disse personvernretningslinjene. Hvis du ikke samtykker til vilkårene i disse personvernretningslinjene, må du ikke bruke denne siden. Hvis du har oppgitt personlig identifiserende data, kan du kontakte oss om hvordan du vil at RECALL skal håndtere disse dataene.

Hvordan du får tilgang til og oppdaterer din informasjon?
Kontakt oss dersom du ønsker å endre eller kontrollere den personlige informasjonen du har oppgitt til oss, eller hvis du har spørsmål om informasjonen vi har lagret.

Hva om vi endrer vår personvernpolicy?
Recall forbeholder seg retten til å modifisere personvernretningslinjene fra tid til annen uten forhåndsvarsel til brukerne av nettstedet. Derfor bør du huske å lese personvernretningslinjene når du besøker denne siden, for å sikre at du er klar over videre bruk av informasjon av Recall.

Du må gjerne kontakte oss hvis du har spørsmål eller bekymringer om disse personvernretningslinjene eller din bruk av siden.