RECALL
PORTAL

FULLSTENDIG SYNLIGHET, TILGANG OG KONTROLL OVER DIGITALE OG FYSISKE AKTIVA MED SIKKER, UNIK PÅLOGGING FRA ENHVER ENHET, HVOR OG NÅR SOM HELST

Recall Portal benytter de siste løsningene innen nettbaserte tjenester og leverer din informasjon, både digital og fysisk, trygt i dine hender nøyaktig når og hvor du vil ha den. Med en unik pålogging fra alle dine datamaskiner og mobile enheter, innebærer Recall Portal at du, uansett hvor du er, har øyeblikkelig tilgang og innsyn til all din Recall-administrerte fysiske og digitale informasjon.

FORDELENE MED RECALL PORTAL

  • Synlighet for din informasjon. Opprett, analyser og last ned dashbord og rapporter basert på dine krav med et knappetrykk.
  • Tilgang til din informasjon. Koble deg til når som helst og hvor som helst med en enkel pålogging og bruk flere enheter som en datamaskin, et nettbrett eller utvalgte mobiletelefoner.
  • Kontroll over din informasjon. Øk produktiviteten og få ønsket informasjon for beslutninger eller søk, opprett budsjetter og utfør forvaltningsoppgaver direkte fra søkeresultatene.
Øyeblikkelig tilgang til informasjon har blitt til en forretningsmessig nødvendighet. Recall Portal er et intuitivt, praktisk verktøy som gir våre kunder muligheten til å sikre, styre og håndtere all deres digitale og fysiske informasjon
Rob Hamilton
Recall Global Vice President, Digital Marketing Leader
Recall Folder

RESSURSER

Recall Video

VIDEO

RECALL-FORSKJELLEN

Recall-løsninger gjør det mulig for deg å ta riktige forretningsavgjørelser og samtidig etterkomme økende reguleringer.

Se video

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30