RECALLS TJENESTER FOR DATABESKYTTELSE,
DREVET AV RFID

Eliminer manuelle prosesser og sørg for nøyaktige og automatiske revisjoner av alle dine registrerte filer.

SØMLØS DATAOVERFØRING FRA STREKKODER TIL RFID-ETIKETTER

Som leder innen informasjonshåndtering tilbyr Recall den patenterte DPS styringsprosessen (tjenester for databeskyttelse) for media, basert på RFID. Denne sofistikerte prosessen tar vare på kundenes eksisterende media-ID og eliminerer risikoen for feilmerking av media ved å benytte en global og unik ID (GUID) for hver RFID-etikett i ett enkelt trinn.

AUTOMATISKE REVISJONSRAPPORTER PÅ EN BRØKDEL AV TIDEN

Den økende kompleksiteten i offentlig regulering belaster ledere innen arkiv- og IT og skaper kostnader som ikke har med bedriftens kjernevirksomhet å gjøre. Allikevel er overholdelse viktig. Feil styring av informasjon og aktiva kan føre til dyre bøter, rettssaker og et ødelagt rykte.

Med RFID-teknologi kan Recall revidere nesten 1 million kartonger i løpet av en dag. HvordanVed å automatisere lagerrevisjonen, kan DPS-kunder kjøre fulle revisjoner 10 ganger raskere enn med manuelle prosesser, samtidig som nøyaktigheten øker til 99,999 prosent. 

Denne bedrede lagerintegriteten gir en klar fordel når man skal oppfylle regulering av overholdelse som Sarbanes-Oxley, HIPAA og en rekke regionale personvernlover.

  • Få automatiske revisjonsrapporter som er gode nok til å presenteres i retten
  • Kontroller innholdet i forseglede beholdere uten å kompromittere sikkerheten
Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

GLOBALT SELSKAP FORBEDRER KONTORPROSESSER

Les om hvordan et standardisert globalt rammeverk – med lokal tilpasning – hjalp et globalt selskap etablere konsekvent internfakturering.

Les mer
Recall Video

VIDEO

RECALL-FORSKJELLEN

Recall-løsninger gjør det mulig for deg å ta riktige forretningsavgjørelser og samtidig etterkomme økende reguleringer.

Se video

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30