RECALL
CommandIG

Recall’s løsning for informasjonshåndtering er designet for å støtte mindre bedrifter og individuelle avdelinger, eller kan skaleres for å støtte store selskaper over flere geografiske beliggenheter, jurisdiksjoner og forretningsområder.

INFORMASJONSHÅNDTERING SOM DEKKER  ALLE DINE BEHOV FOR SAMSVAR OG ANALYSE

Starte opp din informasjonshåndtering i en håndterbar og rimelig skala. Recalls CommandIG er løsningen du trenger for utfordringer som sikker distribusjon, samarbeid, administrasjon og forvaltning for all digital og fysisk informasjon som opprettes og forbrukes av din organisasjon, uansett hvor mye dere er spredt over bransjer og geografi.

CommandIG er en sikker og enkel måte for deg og dine ansatte å distribuere, dele og samarbeide om aktive dokumenter på flere enheter i og utenfor organisasjonen. 

Når dokumentene har nådd slutten av sitt aktive nytteliv, hjelper CommandIG bedriftens avdelinger med kontroll gjennom å implementere policyer for dokumentenes livssyklus som virker døgnet rundt og som sørger for at bedriften overholder gjeldende lover og forskrifter.

CommandIG hjelper deg med å …

 • Redusere risiko

  Sentraliserte kontroller gir deg et veikart for risikosertifisering og samsvar forbundet med rettssaker, revisjon og datavern.

 • Redusere kostnader

  Ved bruk av din omfattende nettverksstruktur, vil CommandIG automatisk forvalte resirkulering av informasjon og vil hele tiden fjerne irrelevante data, håndheve policydrevne regler og redusere kostnader. 

 • Utvide og få tilgang til eksisterende lagre

  CommandIG lar deg også lett utvide informasjonsforvaltningen til annet innhold og andre dokumentlagre, uten endring av plattform eller omfattende IT-utvikling.

 • Oppnå og opprettholde samsvar

  CommandIG er i fullt samsvar med HIPPA og PCI DSS, er også i samsvar med ISO 27001:2013 og EU/sveitsisk Safe Harbor, og egner seg til å være vert for praktisk talt alle typer informasjon fra daglig samarbeids- og persondata til de mest verdifulle arbeid.

 • Vokser med dine behov

  Ettersom din organisasjons behov for informasjonshåndtering vokser, vil CommandIG vokse med dere. Løsningen gir full støtte til organisasjonens IT planlegging slik at fremtidige lagre sømløst integreres med dine krav til forvaltning.

Recall Folder

RESSURSER

Recall Video

VIDEO

RECALL-FORSKJELLEN

Recall-løsninger gjør det mulig for deg å ta riktige forretningsavgjørelser og samtidig etterkomme økende reguleringer.

Se video

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30