ARKIVFORVALTNING
 

Recalls løsninger kan integreres i en rekke systemer for at arkivansvarlige skal kunne opprettholde regler for oppbevaring og oppfylle krav til åpne arkiver.

RECALLS LØSNINGER FOR ARKIVFORVALTNING

    Recall har dyptgående ekspertise og kan hjelpe arkivansvarlige med å holde tritt med endrede lover, forskrifter og individuelle bransjekrav.
  • Utprøvde løsninger for bevaringspolicy som aktivt implementerer policyer på tvers av alle oppbevaringslokasjoner.
  • Fleksible, kostnadseffektive digitale løsninger som dekker både spesifikke og generelle krav til informasjonshåndtering.
  • Trygg arkivhåndtering med sikker, kontrollert tilgang til filer.

INFORMASJONSHÅNDTERINGSTJENESTER FOR BEDRIFTER

ECM-programvare (informasjonshåndteringstjenester for bedrifter) drevet av OnBase® kan integreres i enhver arbeidsflytapplikasjon, som kontraktsledelse, for å gi en nettbasert tjeneste som samler inn, lagrer, styrer og distribuerer informasjon.

RECALL CommandIG

Recall CommandIG er helautomatisk og hjelper med sikker distribusjon, koordinering, styring og håndtering for all digital og fysisk informasjon som din organisasjon skaper og bruker.

RAPPORTERING FOR REVISJON AV DOKUMENTHÅNDTERING

Recall har skapt bransjens første og eneste omfattende revisjonsløsning som støtter de strengeste kravene til internt og eksternt samsvar og fra reguleringsmyndighetene. 

SIKKER EKSTERN OPPBEVARING

Fra svært aktive eller regulerte dokumenter til digitale medier. Recalls trygge, brannsikre eksterne lagring er en stor og viktig komponent i en omfattende komplett løsning for arkivansvarlige.

Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

GLOBALT SELSKAP FORBEDRER KONTORPROSESSER

Les om hvordan et standardisert globalt rammeverk – med lokal tilpasning – hjalp et globalt selskap etablere konsekvent internfakturering.

Les mer
Recall Video

VIDEO

RECALL-FORSKJELLEN

Recall-løsninger gjør det mulig for deg å ta riktige forretningsavgjørelser og samtidig etterkomme økende reguleringer.

Se video

FÅ OPPDATERINGER FRA RECALL

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30