JURIDISKE

Recall leverer løsninger for oppbevaring og dokumenthåndtering for juridiske dokumenter som sparer plass, øker sikkerheten og sørger for fullt samsvar med regler for personvern.

RECALL’S LØSNINGER
FOR JURISTER

Dagens komplekse juridiske landskap betyr at hvert advokatfirma, lokalt eller globalt, kan ha store fordeler av en løsning fra Recall.

For partnere og styremedlemmer dekker Recall behovet for å avveie informasjonssikkerhet mot rask tilgjengelighet.

For arkivansvarlige sørger Recall for passende forvaltning av arkiver på flere fysiske steder, samtidig som  regler og reguleringer følges.
 

Resultatet er en mye enklere vei til en mer effektiv, mer produktiv, mer kostnadseffektiv og mer profesjonell juridisk tjeneste.

LØSNINGER FOR ARKIVFORVALTNING

Ekstern oppbevaring er en sentral funksjon i en komplett løsning for advokatfirmaer og juridiske avdelinger. Revisjonskontroll, inkludert RFID-systemer, er viktig for å sikre rask respons og samsvar med Sarbanes-Oxley og andre, regionale personvernlover. Mens håndtering på dokumentnivå sørger for at dokumentene eller mappene som oftest åpnes er raskest og rimeligst tilgjengelige. Les mer om hvordan Recall hjelper deg med å administrere juridiske arkiver:

LØSNINGER FOR INFORMASJONSHÅNDTERING

Recalls løsninger gir stor hjelp til policyansvarlige og hjelper til å opprette, håndtere og spore policyhandlinger, inkludert automatiske meldinger om forskriftsmessige endringer som fra Registered International Mover® (RIM) og andre organer.

DIGITALE INFORMASJONSHÅNDTERINGSLØSNINGER

Ved bruk av ECM-programvare (Enterprise Content Management) drevet av OnBase®, leverer Recall et sikkert, nettbasert system for informasjonshåndtering som samler inn, lagrer, administrerer og distribuerer informasjon innenfor en juridisk avdeling, et advokatfirma, eller i en hel virksomhet.

Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

DOKUMENTLAGRINGSLØSNING APPELLERER TIL NYTT ADVOKATSELSKAP

Svært sikker Recall™-løsning for dokumentstyring produserer revisjonsrapporter som oppfyller føderale krav.

Les mer

FÅ OPPDATERINGER FRA RECALL

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30