IT

Recall’s løsninger gir kostnadseffektiv støtte til IT eksperter for viktige funksjoner som gjenoppretting av systemer som inneholder forretningskritisk informasjon og lagring av eksponentielt voksende datamengder. I tillegg leveres verktøy som hjelper selskapene med deres respons på krav om avhending av innhold på en lovmessig forsvarlig måte.

SIKKERHETSKOPIERINGSLØSNINGER

Tjenestene inkluderer lagring og sikkerhetskopiering og dekker alt fra identifisering med radiofrekvens (RFID), sporing og revisjon til ekstern båndrotasjon, fysisk og nettskybasert sikkerhetskopiering og hvelvbeskyttelse.

INFORMASJONSHÅNDTERING FOR BEDRIFTER

ECM-programvare (informasjonshåndtering for bedrifter) drevet av OnBase® kan integreres i enhver arbeidsflytapplikasjon for å gi nettbasert informasjonshåndtering som samler inn, lagrer, styrer og distribuerer informasjon.

RECALL CommandIG

Recall CommandIG er helautomatisk og sørger for reduksjon eller fjerning av redundante, utdaterte eller ubetydelige data når de ikke lenger trengs, eller når lover og forskrifter krever at de fjernes.

GJENOPPRETTING ETTER KATASTROFE

Recall’s løsninger for sikkerhetskopiering gir en flerfaset plan for forretningskontinuitet for å hjelpe bedrifter med å komme seg på fote etter en katastrofe — både fysisk og digitalt — med minimale avbrudd.

Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

TAR DOKUMENTSTYRING OFFLINE

Les hvordan ett teknologiselskap utførte fysisk dokumentlagring med full service innenfor et svært sikkert system.

Les mer
Recall Case Study

KASUSSTUDIE

FORLAG INNLEMMER DATABESKYTTELSE

Recall™ muliggjør kostnadsbesparelser gjennom en enkel, global leverandør for løsninger innen databeskyttelse og dokumentstyring.

Les mer
Recall Video

VIDEO

TRANSFORMATIV INFORMASJONSFORVALTNING

Recall gir deg full kontroll med en integrert tilnærming for håndtering av fysiske og digitale aktiva på en forsvarlig måte.

Se video

FÅ OPPDATERINGER FRA RECALL

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30