FINANSTJENESTER

For finansbransjen, den mest regulerte bransjen i verden, dekker Recalls tjenester en rekke kritiske behov. Recall bringer erfaring og innsikt til hver løsning for finanstjenester, fra gjenoppretting etter katastrofe av forretningskritisk informasjon, til lovmessig påkrevd informasjonshåndtering og sporing av policysamsvar.

RECALLS LØSNINGER
FOR FINANSBRANSJEN

Større kompleksitet stiller stadig større krav til dem som styrer arkivene i dagens finansselskaper.

For ledere innen IT eliminerer Recall byrden av planlegging og implementering av sikre løsninger for gjenoppretting etter katastrofe, og databeskyttelse.

For arkivansvarlige leverer Recall systemer for å administrere pantelånsarkiver ved oppkjøp eller utsalg.

For ledere innen sikkerhets- eller risiko og compliance avdelinger gir Recall’s systemer verdifullt vern av personlig identifiserbar informasjon.

Bunnlinjen: Recall hjelper til å optimalisere driften, senke kostnadene og etablere effektive løsninger for arkivforvaltning hos alle leverandører av finanstjenester.

GJENOPPRETTING ETTER KATASTROFE

Recalls løsninger for sikkerhetskopiering gir en flerfaset plan for forretningskontinuitet for å hjelpe bedrifter med å komme seg på fote etter en katastrofe — både fysisk og digitalt — med minimale avbrudd.

LØSNINGER FOR SIKKERHETSKOPIERING

Tjenestene inkluderer lagring og sikkerhetskopiering og dekker alt fra identifisering med radiofrekvens (RFID), sporing og revisjon til ekstern båndrotasjon, fysisk og nettskybasert sikkerhetskopiering og hvelvbeskyttelse.

CommandIG

CommandIG enables policy managers to create, manage and track their efforts, including automated notifications of regulatory changes from the Registered International Mover® (RIM) program and other compliance entities.

INFORMASJONSHÅNDTERINGSTJENESTER FOR BEDRIFTER

ECM-programvare (informasjonshåndteringstjenester for bedrifter) drevet av OnBase® kan integreres i enhver arbeidsflytapplikasjon for å gi nettbasert informasjonshåndtering som samler inn, lagrer, styrer og distribuerer informasjon.

Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

STØRRE BANK SER FORBEDRET LAGRINGSLØSNING

Med Recall™-løsningen for dokumentstyring, er lagring det første steget i å integrere operasjoner i mer enn 10 land.

Les mer

FÅ OPPDATERINGER FRA RECALL

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30