MAKULERING
AV DOKUMENTER

SIKKER MAKULERING AV DOKUMENTER OG EFFEKTIV DOKUMENTAVHENDING

På slutten av livssyklusen, bør viktige dokumenter og media være sikkert og forsvarlig destruert. Du ønsker å overholde gjeldende lover og regler samt være trygg på at sensitiv informasjon ikke blir eksponert, stjålet eller misbrukt. 

Som partner, tilpasser Recall sikre makuleringstjenester for virksomheten din, slik at du holder deg oppdatert og kompatibel med stadige endrede lover og forskrifter. 

Vi har kostnadseffektive alternativer som tilpasses størrelsen på bedriften og dine behov for makulering uten at det går ut over din sikkerhet.

DET FINNES DOKUMENTMAKULERING OGSÅ FINNES DET SIKKER MAKULERING AV SENSITIV INFORMASJON

Recall revolusjonerte bransjen for sikkerhetsmakulering med full sporbarhet til dokumentene gjennom hele makuleringsprosessen. 

Vår «closed-loop»-system beskytter informasjonen din fra det tidspunktet vi får det, til det tidspunktet hvor vi destruerer det, noe som minsker risikoen for et potensielt datainnbrudd. Etter makulering mottar du et signert makuleringssertifikat.

FUN FACT

Recall makulerer hundrevis av tonn med papir. Hver dag. 
Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

RECALL™ TILBYR GLOBAL BANK FØRSTEKLASSES LØSNING FOR TILINTETGJØRELSE AV DOKUMENTER

Recall laget en løsning for å ødelegge sensitive dokumenter på en sikker måte for en bank som opererer i mer enn 70 land.

Les mer
Recall Video

VIDEO

TOUR A SECURE DESTRUCTION FACILITY

Watch as Recall securely destroys more than 400 tons of paper documents a day plus all kinds of electronic devices.

Watch Now

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30