KONVERTERING
  

OVERFØR KASSETTDATA FRA GAMLE SYSTEMER
TIL DITT NÅVÆRENDE SYSTEM

Her er et dilemma mange selskaper kan kjenne igjen seg i: Lederene ønsker å legge ned de gamle arkivsystemene for å redusere IT-kostnader, men bekymrer seg for muligheten for å hente ut gamle data, spesielt i relasjon til å besvare forespørsel om fremlegging.

Med Recalls konverteringsløsninger, vil alle data lagret på medier eller formater konsolideres ved å overføre det til ditt nåværende arkivsystem. Vår bransjeledende teknologi sikrer at du beholder tilgangen til all kritisk informasjon. Videre kan du spare penger og frigjøre IT-resurser tidligere tildelt til den gamle maskinvaren og programvaren.

Våre konverteringsløsninger forbereder din bedrift på å redusere juridiske og finansielle risikoer med tillit. Du kommer til å vite at informasjonen din er lagret og når den ble opprettet. Du trenger ikke lenger måtte håndtere mange forskjellige typer media og sikkerhetskopieringsformater. Recall konverterer dem alle til å kunne uthentes problemfritt fra dagens system. Data kan også overføres fra kassetter til en nettsky.

Recall kan hjelpe deg å utføre en kost-nytte analyse, og gi anbefalinger for å overføre alle dine data til selskapets nåværende arkivsystem.


Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Påkrevd

Fornavn
*
Etternavn
*
E‑postadresse
*
Telefonnummer
Firma
*