GJENOPPRETTING
OG KONVERTERING

Konsolider Og Overfør Gamle Kassetter
Til Ditt Nåværende Arkivsystem

Datarestaurering er ofte kostbart og tungvint. Ved bruk av tradisjonelle tilnærminger fra leverandører eller interne løsninger, må original programvare og maskinvare vedlikeholdes for å få tilgang til eldre kassetter. Videre må IT-ressurser settes inn for å holde de eldre systemer tilgjengelige, slik at din bedrift raskt kan svare på juridiske forespørsler om fremlegging.

Den kostnadseffektive løsningen - og den som gir tilgang til viktig informasjon uavhengig av opprinnelige medier eller format - tilbys av Recall. Vår bransjeledende teknologi gjør det mulig å fjerne kostnaden ved å opprettholde eksisterende systemer, og samtidig sikre plassering og levering av all informasjon som kreves i forbindelse med en rettslig fremlegging.

  • Kassettsikringstjenester inkluderer katalogisering av dine eksisterende gamle kassetter, samt datarestaurering etter behov.
  • Media, format, og datakonvertering omfatter konsolidering og overføring av informasjonen lagret på en rekke medier til ditt nåværende arkivsystem. Vi kan også overføre din informasjon fra kassetter til lagring i nettsky.

Her er noen av de vanligste sikkerhetskopieringsløsningene vi støtter: arcserve (tidligere CA), Veritas Backup Exec (tidligere Symantec), Veritas NetBackup (tidligere Symantec), EMC NetWorker (tidligere Legato), IBM Tivoli Tape Manager (TSM), HP Data Protector, Commvault Simpana med mer.

Selskaper møter ofte aggressive tidsrammer der informasjon må identifiseres og behandles for å dekke interne, eller juridiske krav. Å reprodusere systemet hvor dataene opprinnelig ble opprettet er en kostbar og komplisert oppgave. Recall hjelper deg med å få tilgang eldre data ved hjelp av ditt nåværende arkivsystem. Våre teknologier gjør deg også i stand til å redusere juridiske og finansielle risikoer, og sikrer at bedriftens informasjon er lett tilgjengelig i årene som kommer.


Resources

Resources

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

FORLAG INNLEMMER DATABESKYTTELSE

Recall™ muliggjør kostnadsbesparelser gjennom en enkel, global leverandør for løsninger innen databeskyttelse og dokumentstyring.

Les mer

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Påkrevd

Fornavn
*
Etternavn
*
E‑postadresse
*
Telefonnummer
Firma
*