REKONSTRUKSJON
  

Unngå Fullt Eller Delvis Tap Av Data Med
Recalls Påviste Rekonstruksjonsløsninger

Rekonstruksjon av verdifull forretningsinformasjon fra skadede medier krever ofte ømfintlig, vitenskapelig presisjon. Du kan stole på Recalls globale ekspertise for å fullføre denne viktige jobben innen fristen og i tråd med budsjettet.

IT-ansatte strever ofte med å rekonstruere data fra kassetter eller harddisker etter en katastrofe (enten naturlig eller menneskelig svikt) fordi prosessen er så teknisk og tidkrevende. Recall har hjulpet tusenvis av organisasjoner med å unngå risikoen for, helt eller delvis, tap av data med vår datarekonstruksjon.

Feilhåndtering av skadede medier kan gjøre kassetter og harddisker uleselige. Den resulterende manglende evnen til å reagere raskt og fullstendig på forespørsler om fremleggelser kan føre til at bedriften bruker tusenvis av kroner i juridiske omkostninger. For å unngå økonomiske og juridiske trusler, for å ikke nevne effekten på driften, bør man ikke stole på gjør-det-selv løsninger. Recalls eksperter og rekonstrueringsteknologi har en suksessrate på 97 prosent.

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Påkrevd

Fornavn
*
Etternavn
*
E‑postadresse
*
Telefonnummer
Firma
*