GJENOPPRETTING
ETTER KATASTROFE

Kan din bedrift raskt gå tilbake til det normale etter tap av data?

VI KAN IKKE FORHINDRE KATASTROFER, MEN VI HJELPER DEG Å UNNGÅ DRIFTSBRUDD

Brann. Oversvømmelse. Jordskjelv. Forestill deg hva en naturkatastrofe eller menneskeskapt ulykke - for å ikke nevne tyveri og bevisst skade - kan gjøre for din virksomhet. 

Redusering av risiko for å miste uerstattelig og uunnværlig data kan gjøres på to måter.

Den første er en komplett plan for hvordan din bedrift vil opprettholde sin kontinuitet hvis ulykken først skjer. 

Det andre er å definere en akseptabel Recovery Point Objective (RPO) og Recovery Time Objective(RTO). 

RPO er den maksimalt akseptable tidsperioden der data kan være utilgjengelig fra en IT-tjeneste på grunn av en uventet hendelse eller ulykke. Vanligvis er dette målt i datamengder fra dager eller uker. 

RTO er angitt mål for varighet og servicenivå som trengs for å gjenopprette en virksomhet etter en ulykke eller avbrudd, for å kunne redusere risiko forbundet med en pause i virksomhetens kontinuitet. RTO blir typisk målt i timer, og kan noen ganger være så lang som et par dager.  

I EN KRISESITUASJON, HAR DU SPØRSMÅLENE ELLER HAR DU SVARENE?

Våre Disaster Recovery (DR) eksperter arbeider med å utvikle og teste en kontinuitetsplan som beskriver hvordan din bedrift vil operere hvis ulykken inntreffer.

  • Minimer avbrudd og gjør det mulig for din bedrift å operere sømløst fra det øyeblikket ulykken inntreffer, gjennom full restaurering av din informasjon.
  • Sikkerhetskopier automatisk og sikkert fra servere, stasjonære, bærbare datamaskiner og mobile enheter til eksterne lagringsplasser, slik at all din data er tilgjengelig når ansatte og kunder trenger det. 
  • Sørg for at fortrolig informasjon forblir under din kontroll med sikkerhetsfunksjoner som fjerndatasletting, port-adgangskontroll, enhetssporing og avansert kryptering.
Recalls cloud baserte gjenoppretting (CDR) er en administrert tjeneste som gjør det mulig å raskt gjenopprette driftskritiske data og systemer i vår sky etter en ulykke. Vi garanterer din gjenopprettingstid, og sikkerhetskopierer med 1-, 24- eller 48-timers tjenestenivå, i henhold til avtale (SLA). Alt som trengs er en datamaskin med internettilgang, og du kan eksternt få tilbake gjenopprettede systemer og data fra vår sikre, spesialanpassede sky.

Du kan stole på Recalls spesialister for gjenoppretting etter katastrofe til å håndtere planlegging, testing og distribusjon av gjenopprettingsprosesser. 
Recall Folder

RESSURSER

Recall Video

VIDEO

HVORFOR RECALL

Hvem er Recall? Vi handler om digital og fysisk informasjon. Håndtere den. Oppbevare og holde den trygg.

Se video

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30