LØSNINGER FOR
DATALAGRING

Frigjør verdifull lagringskapasitet ved å arkivere store mengder inaktive data som må beholdes langsiktig.

RECALL LAGRER OG HENTER INFORMASJONEN DIN PÅ EN SIKKER MÅTE NÅR DU TRENGER DET.

I dag møter bedrifter utfordringer i form av overbelastning av informasjon - når det gjelder type, volum, hastighet.  Og som om ikke det var nok, sørger overholdelse av regelverk og lovgivende retningslinjer for informasjonssikring for ytterligere belastning og kostnader.

Våre eksperter hjelper deg å avgjøre hvordan du deler din data og sikkert overfører den fra dyre datasentere til et eksternt datahvelv eller sky, slik at du overholder gjeldende regelverk for datalagring.

 Det er forskjell fra datalagring til sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjenester. Tjenester for sikkerhetskopiering og gjenoppretting etter en ulykke gjør det mulig for bedriften å gjenopprette viktig data og opprettholde kontinuitet i tilfelle uhellet først er ute. 

Arkivering bevarer store mengder strukturerte og ustrukturerte data i et rimelig, langsiktig lagringsmedium som taper eller disker. Ved å gjøre dette frigjøres plass i ditt interne lagringssystem for viktig og aktiv produksjonsdata. 

Din bedrift har behov for begge deler.

TILPASSEDE LØSNINGER FOR Å MØTE DINE SPESIFIKKE BEHOV

Arkivering av data hos Recall er din beste beskyttelse mot tap av data og kostbar eksponering.  Vi tilbyr organisasjoner av alle størrelser, fra globale virksomheter til små og mellomstore bedrifter, en rekke arkiveringsløsninger.  Dine data kan bli lagret i et eksternt datahvelv eller i vår cloud på en sikker måte. 

Klimastyrte arkivhvelv ligger innenfor våre avanserte informasjonssentre som oppfyller de strengeste tiltak av sikkerhet, brannvern og bransjesertifiseringer. Og med over 300 steder over hele verden, er tilgang til dine data tilgjengelig der det er mest praktisk for deg.

Vi samarbeider med bransjeeksperter for å levere cloud baserte arkivtjenester ved hjelp av bransjeledende kryptering av data i transitt og ved inaktivitet, møte de høyeste databeskyttelsene og overholde standarder over hele verden.

Recall's cloud baserte tjenester er tilgjengelig i form av offentlige, private og hybride konfigurasjoner med datasikkerhetssertifiseringer på plass for å møte lokale og internasjonale datareguleringer. Våre cloud baserte tjenester støtter også nasjonale oppbevaringsnormer for data og regelverk når data må lagres innenfor et lands geografiske grenser.

HVORDAN VI HJELPER DEG MED Å OPPRETTE OG VEDLIKEHOLDE EKSTERNE ARKIVER

Online- og offline-arkivering.

Dataarkivering kan klassifiseres på to måter: aktiv online og offline. 

Vår aktive online-arkivering er en lav-kost, langsiktig cloud-oppbevaringsløsning, hvor arkivdata kan nås på nettet, i nær sanntid.  

Tape er et flott medium for offline-arkiv, og Recall gir førsteklasses ekspertise for opphenting og håndtering av dem. 

  • Vårt team av høyt utdannede profesjonelle kurerer samler datataper i klimastyrte biler på en sikker måte som kontinuerlig er overvåket via GPS-sporing. 
  • Overlegen datahvelvlagring inkluderer forbedret sikkerhet som biometrisk adgangskontroll, brannundertrykkelse og røykdeteksjonssystemer.
  • Vår patenterte RFID-teknologi brukes til å håndtere kassetter som gir on-demand sanntidsrevisjon. Kunder kan laste ned revisjonsrapporter på etterspørsel gjennom Recall-portalen.  
Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

FORLAG INNLEMMER DATABESKYTTELSE

Recall™ muliggjør kostnadsbesparelser gjennom en enkel, global leverandør for løsninger innen databeskyttelse og dokumentstyring.

Les mer
Recall Video

VIDEO

HVORFOR RECALL

Hvem er Recall? Vi handler om digital og fysisk informasjon. Håndtere den. Oppbevare og holde den trygg.

Se video

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30