SELV I NETTSKYEN TRENGER SIKKERHETSKOPIERINGEN 
EN SIKKERHETSKOPIERING

Beskytt bedriften din mot uønsket datatap
  

Etterhvert som bedrifter flytter kjerneapplikasjoner og data til nettskyer i økende grad, står de overfor nye utfordringer for å beskytte informasjonen. Recalls nettsky-til-nettsky-løsning for sikkerhetskopiering sikrer at bedrifter kan få tilgang til, kontrollere og beholder eierskapet til dataene de overleverer til tredjeparts programvare, som tjeneste (SaaS) leverandører.

Recall tilbyr nettsky-til-nettsky (C2C) for komplett arkivering, søke og restaurering av bedriftens data lagret på de mest populære nettbaserte tjenestene, som Microsoft Office 365, Google Apps, og Salesforce. Å ha en annen, sikker kopi av dataene dine er alltid en beste praksis fordi, selv om en SaaS-leverandør har sterke katastrofegjenopprettingsplaner, kan de kan ikke alltid beskytte deg mot tap av data. C2C lar deg gjenopprette fra datatap forårsaket av brukersvikt og oppfyller behovene i relasjon til det juridiske, så vel som compliance.

C2C beskytter kritisk selskapsdata lagret på tredjeparters skyservere utover situasjoner hvor maskinvaresvikt eller katastrofe er årsaken.

Automatisk sikkerhetskopiering

C2C gjør jobben din enklere ved å sikkerhetskopiere tre ganger til dagen, inkluder Microsoft 365 e-post og kalenderapplikasjoner. Administratorer kan også ta en sikkerhetskopi til enhver tid.

Hackere og viruser kan skape kaos på bedriftens informasjon som er lagret i skyen. Med C2C år du en ekstra kopi beskyttet av 256-bit kryptering og andre sterke sikkerhetskontroller. C2C etterlever også med SOC 2 type II, HIPAA, og Safe Harbour-krav.

I tillegg til å beskytte informasjonen din fra hackere og virus, beskytter C2C også mot menneskelig svikt. Enten det er nåværende ansatte som sletter e-poster og overskriver excelark, eller tidligere ansatte som stjeler dokumenter, “menneskesikrer” C2C systemer og informasjon.

LÄS MER OM RECALL

HAVE US CONTACT YOU

*Påkrevd

Fornavn
*
Etternavn
*
E‑postadresse
*
Telefonnummer
Firma
*