KATASTROFEGJENOPPRETTING
  

HVOR RASKT KAN BEDRIFTEN GÅ TILBAKE TIL DET NORMALE ETTER TAP AV DATA?
VI KAN IKKE HINDRE KATASTROFER, MEN VI KAN HJELPE DEG Å UNNGÅ NEDETID

Brann. Flom. Jordskjelv. Forestill deg hva en naturlig eller menneskeskapt ulykke — for å ikke nevne tyveri og bevisst skade — kunne gjort for din virksomhet.

Nedetid som et resultat fra disse hendelsene er ikke et alternativ. Målet ditt er da å oppnå de mest aggressive gjenopprettingstidsmålene som er mulig. For å minimere avbrudd fra en katastrofe, bidrar våre katastrofegjenopprettingseksperter med å utvikle og teste en kontinuitetsplan. Vi kartlegger hvordan din bedrift kan operere problemfritt fra det øyeblikket katastrofen inntreffer, frem til full restaurering av din informasjon.

Vår løsning for sikkerhetskopiering sikrer forretningskontinuitet

Nøkkelen til suksess er å sikkerhetskopiere forretningsinformasjon fra stasjonære og bærbare datamaskiner, servere, smarttelefoner og andre mobile enheter, automatisk og sikkert. Recalls hybridløsning fungerer lokalt uten applikasjonen for katastrofegjenoppretting, og nettskyens gjenopprettingstjeneste for å gi bedre beskyttelse av dine systemer og data.

Informasjon blir automatisk lagret på katastrofegjenopprettingsapplikasjonen installert lokalt hos deg. Herfra vil informasjonen overføres automatisk til vår sikre gjenopprettingstjeneste i nettskyen, eksternt plassert. Etter en katastrofe fungerer applikasjonen som en hub for å gjenopprette alt fra individuelle dokumenter og filer til applikasjoner. Enda viktigere, vår svært sikre og pålitelige teknologi gjør det også mulig for deg å opprettholde en bedre båndbredde ved å planlegge dataoverføringer fra avsidesliggende steder, og bærer ingen risiko for å ha ulagrede sikkerhetskopier.

Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Påkrevd

Fornavn
*
Etternavn
*
E‑postadresse
*
Telefonnummer
Firma
*