SMÅ BEDRIFTER:
MØT DIN PERFEKTE LØSNING FOR SIKKERHETSKOPIERING I NETTSKY

De fleste små bedrifter bruker minst en type form av sikkerhetskopieringsteknologi for å unngå tap av data som følge av en katastrofe. Få beskytter virksomheten sin mot nedetid, som kan være enda mer ødeleggende.

Nedetid er hvor lang tid det tar for dine data og systemer gjenopprettes, slik at du kan gjenoppta normal drift etter en brann, storm eller annet forretningsavbrudd. Vår kontinuitetsløsning for små bedrifter er den eneste tilgjengelige som bruker en lokal sikkerhetskopieringsapplikasjon og en nettskybasert gjenopprettingstjeneste. Denne hybridtilnærmingen gjør det mulig å gjenopprette systemer og hele nettverk på et øyeblikks varsel - og dermed holde bedriften i drift ved strømavbrudd, tap av data og katastrofer.

Simple Disaster Recovery Keeps Your Business Running

Utformet for å møte de unike behovene til små bedrifter, vil vår sikkerhetskopieringsapplikasjon bruke imagebasert teknologi for å ta et fullstendig bilde av den informasjonen som er lagret på datamaskiner og servere. Denne løsningen gir overlegen sikkerhetskopiering sammenlignet med annen teknologi som kassetter eller disketter. Applikasjonen kan gjenopprette hele systemet, individuelle filer og selv sikkerhetskopiere individuelle datamaskiner.

Teknologien vår gir brukere bedre beskyttelse av alle arbeidsstasjoner og servere ved å lagre en kopi av informasjonen lokalt på sikkerhetskopieringsapplikasjonen. Herfra vil informasjonen overføres automatisk til vår sikre gjenopprettingstjeneste i nettskyen som befinner seg på servere med ekstern plassering. Etter en katastrofe fungerer sikkerhetskopieringsapplikasjonen som en hub for å gjenopprette alt fra individuelle dokumenter og filer til applikasjoner. Videre, vår svært sikre og pålitelige teknologi gjør det mulig for deg å opprettholde en bedre båndbredde ved å planlegge dataoverføringer fra avsidesliggende steder og bærer ingen risiko for å ha ulagrede sikkerhetskopier.


Contact Us

HAVE US CONTACT YOU

*Påkrevd

Fornavn
*
Etternavn
*
E‑postadresse
*
Telefonnummer
Firma
*