DATAHÅNDTERING OG 
BESKYTTELSESTJENESTER

DATABESKYTTELSE ER IKKE ET ALTERNATIV.
DET ER EN VIRKSOMHETSPRIORITET.

Vi vet at det kan være utfordrende å effektivt håndtere og beskytte den eksponentielle veksten av informasjon som din bedrift genererer i datasentre, kontorer, bærbare datamaskiner og mobile enheter.  Med Recall har du i kontroll på din informasjon.

Den gjennomsnittlige kostnaden for nedetid som følge av driftsavbrudd som storm, strøm- og utstyrbrudd og ulykker er høy, det kan koste mange hundretusen kroner hver gang dette skjer.  Noen selskaper kommer seg aldri.  Vi sørger for at ditt selskap gjør det. 

Med over 20 års erfaring er Recall den eneste kilden du trenger for sikkerhetskopieringer, lagring og gjenopprettingsbehov.  Og med en rate på 97 % for gjenoppretting - den høyeste i bransjen - er ditt behov for gjenoppretting (RTO) og gjenopprettingspunkter (RPO) ivaretatt gjennom gode bedriftskontinuitetsplaner som beskytter din merkevares omdømme, kunder og driftsinntekter.
Recall Folder

RESSURSER

Recall Case Study

KASUSSTUDIE

FORLAG INNLEMMER DATABESKYTTELSE

Recall™ muliggjør kostnadsbesparelser gjennom en enkel, global leverandør for løsninger innen databeskyttelse og dokumentstyring.

Les mer
Recall Video

VIDEO

HVORFOR RECALL

Hvem er Recall? Vi handler om digital og fysisk informasjon. Håndtere den. Oppbevare og holde den trygg.

Se video

VIL DU VITE MER?

Eller ring +47 64 98 66 30